Ieva Šakalytė

Ieva Šakalytė (g. 1991 m.) 2016 m. baigė kino režisūros magistro studijų programą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Šiuo metu dirba televizijos ir kino projektuose.

Filmografija

Miela Terese / Dear Teresa (2012, trumpametražis vaidybinis)
Atsiprašau / Sorry (2012, trumpametražis vaidybinis)
Verksmas / Cry (2013, trumpametražis vaidybinis)
Listen (2012, muzikinis klipas)
Good morning (2013, vaidybinis)
Hypnose (2013, muzikinis klipas)
Trys paros prie mylimosios slenksčio / Waiting For Her (2014, trumpametražis vaidybinis)
Tulpių nėra / There Are No Tulips (2016, trumpametražis vaidybinis)
Panelė, autobusiukas ir laisvas žmogus / Lady, Van and The Free Man (2019, trumpametražis dokumentinis)
Virstant žvėrim / Becoming Animal (2020, trumpametražis vaidybinis)