Atgal

Miela Terese

Tai pasakojimas apie vienatvę, kuri vieniems yra būtina kūrybai, o kitiems – tiesiog nepakeliama ir slegianti.

Informacija

Metai
2012
Žanras
vaidybinis
Trukmė
15'
Gamybos šalis
Lietuva
Dialogai
Lietuvių

Komanda

Režisierė
Prodiuserė
Milda Bikelytė
Scenarijaus autorės
Ieva Šakalytė, Gailė Garnelytė
Operatorius
Donatas Bakonis
Montažo režisierius
Donatas Bakonis
Garso režisierius
Gediminas Sudnikavičius
Kompozitoriai
Gediminas Sudnikavičius, Audronė Šakalienė
Pagrindiniai aktoriai
Janina Matekonytė – Antanelienė, Justas Vanagas
Prodiuserinė kompanija
LMTA

Režisieriaus biografija

Ieva Šakalytė

Ieva Šakalytė (g. 1991 m.) 2016 m. baigė kino režisūros magistro studijų programą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Šiuo metu dirba televizijos ir kino projektuose.

Filmografija

Miela Terese / Dear Teresa (2012, trumpametražis vaidybinis)
Atsiprašau / Sorry (2012, trumpametražis vaidybinis)
Verksmas / Cry (2013, trumpametražis vaidybinis)
Listen (2012, muzikinis klipas)
Good morning (2013, vaidybinis)
Hypnose (2013, muzikinis klipas)
Trys paros prie mylimosios slenksčio / Waiting For Her (2014, trumpametražis vaidybinis)
Tulpių nėra / There Are No Tulips (2016, trumpametražis vaidybinis)
Panelė, autobusiukas ir laisvas žmogus / Lady, Van and The Free Man (2019, trumpametražis dokumentinis)
Virstant žvėrim / Becoming Animal (2020, trumpametražis vaidybinis)