Atgal

Tulpių nėra

Kristinai tiesiog nesiseka – sugenda mašina, ji vėluoja į darbą, susipyksta su klientu. Namuose bando kalbėtis su vaikinu, bet šis jos nesiklauso. Mergina nusprendžia pakeisti situaciją pradėdama lankyti gyvenimo tobulinimo kursus „Būk valdovė“. Įgytas žinias Kristina bando taikyti kasdienybėje.

Informacija

Metai
2016
Žanras
vaidybinis
Trukmė
20'
Gamybos šalis
Lietuva
Dialogai
Lietuvių

Komanda

Režisierė
Prodiuserė
Gertrūda Gulbinaitė
Scenarijaus autorė
Irena Kunevičiūtė
Operatorius
Martynas Norvaišas
Montažo režisierė
Ieva Šakalytė
Garso režisierius
Artiomas Penkevičius
Kompozitorius
Artiomas Penkevičius
Pagrindiniai aktoriai
Eglė Ancevičiūtė, Aidas Barkauskas, Jovita Balčiūnaitė, Martynas Vaidotas
Prodiuserinė kompanija
Lietuvos muzikos ir teatro akademija

Kontaktai

Gertrūda Gulbinaitė

Režisieriaus biografija

Ieva Šakalytė

Ieva Šakalytė (g. 1991 m.) 2016 m. baigė kino režisūros magistro studijų programą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Šiuo metu dirba televizijos ir kino projektuose.

Filmografija

Miela Terese / Dear Teresa (2012, trumpametražis vaidybinis)
Atsiprašau / Sorry (2012, trumpametražis vaidybinis)
Verksmas / Cry (2013, trumpametražis vaidybinis)
Listen (2012, muzikinis klipas)
Good morning (2013, vaidybinis)
Hypnose (2013, muzikinis klipas)
Trys paros prie mylimosios slenksčio / Waiting For Her (2014, trumpametražis vaidybinis)
Tulpių nėra / There Are No Tulips (2016, trumpametražis vaidybinis)
Panelė, autobusiukas ir laisvas žmogus / Lady, Van and The Free Man (2019, trumpametražis dokumentinis)
Virstant žvėrim / Becoming Animal (2020, trumpametražis vaidybinis)