Atgal

Verksmas

Vieną vakarą kompozitoriui Edgarui ramiai sėdint namie kyla idėja sukurti novatorišką muzikos kūrinį “Verksmas”, kuriame skamba pianinas ir…tikras, nuoširdus verksmas. Čia ir prasideda sunkiausia kūrybos kelio dalis – jį surasti ir įrašyti…

Informacija

Metai
2013
Žanras
vaidybinis
Trukmė
14'
Gamybos šalis
Lietuva
Dialogai
Lietuvių

Komanda

Režisierė
Prodiuseris
Viktorija Seniut
Scenarijaus autorius
Ieva Šakalytė, Vykintas Labanauskas
Operatorius
Giedrius Jurkonis
Montažo režisierė
Ieva Šakalytė
Garso režisierius
Gediminas Sudnikavičius
Kompozitorius
Gediminas Sudnikavičius, Michal Balaž
Pagrindiniai aktoriai
Viačeslavas Mickevičius, Justė Zinkevičiūtė, Janina Matekonytė, Mantas Cegelskas
Prodiuserinė kompanija
LMTA, m-films

Kontaktai

Režisieriaus biografija

Ieva Šakalytė

Ieva Šakalytė (g. 1991 m.) 2016 m. baigė kino režisūros magistro studijų programą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Šiuo metu dirba televizijos ir kino projektuose.

Filmografija

Miela Terese / Dear Teresa (2012, trumpametražis vaidybinis)
Atsiprašau / Sorry (2012, trumpametražis vaidybinis)
Verksmas / Cry (2013, trumpametražis vaidybinis)
Listen (2012, muzikinis klipas)
Good morning (2013, vaidybinis)
Hypnose (2013, muzikinis klipas)
Trys paros prie mylimosios slenksčio / Waiting For Her (2014, trumpametražis vaidybinis)
Tulpių nėra / There Are No Tulips (2016, trumpametražis vaidybinis)
Panelė, autobusiukas ir laisvas žmogus / Lady, Van and The Free Man (2019, trumpametražis dokumentinis)
Virstant žvėrim / Becoming Animal (2020, trumpametražis vaidybinis)