Atgal

Virstant žvėrim

Justė savanoriauja elektroninės muzikos festivalyje vidury miško. Viskas atrodo smagu ir linksma, bet staiga atmosferą sudrumsčia piktai nusiteikusi gauja. Jos taikiniu tampa ir Justė. Suvokusi, jog niekas nesiruošia tramdyti gaujos ar padėti nuo jos apsiginti, Justė imasi veiksmų pati.

Informacija

Metai
2020
Žanras
vaidybinis
Trukmė
11'
Gamybos šalis
Lietuva
Dialogai
Lietuvių

Komanda

Režisierė
Prodiuserė
Kristina Ramanauskaitė
Scenarijaus autorė
Ieva Šakalytė
Operatorius
Martynas Norvaišas
Montažo režisierė
Ieva Šakalytė
Garso režisierius
Julius Grigelionis
Kompozitorius
Julius Grigelionis
Pagrindiniai aktoriai
Karolina Kildaitė, Džiugas Gvozdinskas, Oskar Wygonowski, Greta Petrovskytė, Roberta Sirgėdaitė
Prodiuserinė kompanija
Magic Films (LT)

Kontaktai

Kristina Ramanauskaitė

Režisieriaus biografija

Ieva Šakalytė

Ieva Šakalytė (g. 1991 m.) 2016 m. baigė kino režisūros magistro studijų programą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Šiuo metu dirba televizijos ir kino projektuose.

Filmografija

Miela Terese / Dear Teresa (2012, trumpametražis vaidybinis)
Atsiprašau / Sorry (2012, trumpametražis vaidybinis)
Verksmas / Cry (2013, trumpametražis vaidybinis)
Listen (2012, muzikinis klipas)
Good morning (2013, vaidybinis)
Hypnose (2013, muzikinis klipas)
Trys paros prie mylimosios slenksčio / Waiting For Her (2014, trumpametražis vaidybinis)
Tulpių nėra / There Are No Tulips (2016, trumpametražis vaidybinis)
Panelė, autobusiukas ir laisvas žmogus / Lady, Van and The Free Man (2019, trumpametražis dokumentinis)
Virstant žvėrim / Becoming Animal (2020, trumpametražis vaidybinis)