SINE ANIMA

Filmas tyrinėja neapibrėžtą gyvybę, kuri nėra nei gyvūnas, nei žmogus. Tai dirbtinio intelekto sugeneruotos netikro gyvenimo akimirkos – deformuotų formų ir keistų akimirkų kratinys. Viskas atrodo taip tikra ir netikra tuo pačiu metu. Ar dirbtinio intelekto sukurtas pasaulis neturi sielos?

Informacija

Metai
2024
Žanras
eksperimentinis
Trukmė
7'
Gamybos šalis
Lietuva, Jungtinė Karalystė
Dialogai
Dialogų nėra

Komanda

Scenarijaus autorius
Julius Zubavičius, Antanas Skučas
Operatorius
Dirbtinis intelektas
Montažo režisierius
Antanas Skučas
Garso režisierius
Julius Zubavičius
Kompozitorius
Julius Zubavičius
Animatorius
Dirbtinis intelektas
Prodiuserinė kompanija
MB ,,Tylus kinas"

Kontaktai

Antanas Skučas

Režisieriaus biografija

Antanas Skučas

Antanas Skučas – kino režisierius ir duomenų menininkas, Vilniaus dailės akademijos lektorius. Nuo 2005 m. dirba animacijos srityje. Jo debiutinis animacinis trumpametražis filmas „Vaikystės dienoraštis“ (2009) buvo apdovanotas „Sidabrine gerve“. Yra įkūręs kino gamybos kompaniją „Tylus kinas“, dirba su naujosiomis medijomis – XR, VR, AR, AI.

Filmografija:

Nebaigta pasaka / Unfinished Story (2007, trumpametražis animacinis)

Vaikystės dienoraštis (2009, trumpametražis animacinis)

Iliuzija / Illusion (2016, trumpametražis animacinis)

Skaitmeninis Voodoo / Digital Voodoo (2020, trumpametražis animacinis)

Ti Ta To (2022, trumpametražis animacinis)

Baimė / Fear (2022, trumpametražis animacinis)

Planetos ir robotai / Planets and Robots (2023, trumpametražis animacinis)

SINE ANIMA (2024, trumpametražis animacinis)

Julius Zubavičius

Julius Zubavičius yra įgijęs multimedijos režisieriaus bakalauro laipsnį. 2011 m., siekdamas kino garso dizainerio karjeros, persikėlė į Londoną, kur šiuo metu gyvena ir dirba. Kaip garso dizaineris, įrašų technikas ir kompozitorius dirbo daugiau nei prie 30 kino projektų.

Filmografija

Skaitmeninis Voodoo / Digital Voodoo (2020, trumpametražis animacinis)

Baimė / Fear (2022, trumpametražis animacinis)

Planetos ir robotai / Planets and Robots (2023, trumpametražis animacinis)

SINE ANIMA (2024, trumpametražis animacinis)