Vilius Lukošius

Vilius Lukošius – jaunas, perspektyvus režisierius. Baigė kino režisūros studijas Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje ir festivalyje dalyvauja su savo diplominiu filmu. Vilius yra komedijos žanro atstovas, tikintis, jog juokas yra geriausias būdas pasiekti žiūrovą kalbant įvairiausiomis temomis.

Filmografija

Saliarka (2017, trumpametražis vaidybinis)

Pridirbo (2017, trumpametražis vaidybinis)

Muilo opera / Soap Opera (2018, trumpametražis vaidybinis)

838 (2019, trumpametražis vaidybinis)

Špesarto smuklė / The Spessart Inn (2019, trumpametražis vaidybinis)

Tesla / Tesla (2020 m., trumpametražis vaidybinis)

Filmografija