Karolina Nadzeikaitė

Karolina Nadzeikaitė gimė ir užaugo Vilniuje. Baigusi mokyklą studijavo geografiją, gana greitai metė studijas ir iškeliavo aplankyti Pietų Europos. Nuo 2016 m. studijuoja vaizdo režisūrą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Dabar visą laiką skiria scenarijų rašymui ir filmų režisavimui.

Filmografija

Diena / Day (2016, trumpametražis dokumentinis)
Kostmosas / Kostmos (2017, trumpametražis vaidybinis)
Ji / Her (2017, trumpametražis vaidybinis)
Dėžutė / The Box (2018,trumpametražis vaidybinis)
A.A.A. / A.A.A. (2020, trumpametražis vaidybinis)

Filmografija