Viskas gerai

It’s Alright

Du vidutinio amžiaus žmonės važiuoja į pasimatymą prie upės.

Festivalių sąrašas

European Film Forum „Scanorama“, 2020, Lithuania, Best Lithuanian Short Film Award

Informacija

Metai
2020
Žanras
vaidybinis
Trukmė
17'
Gamybos šalis
Lietuva
Dialogai
Lietuvių

Komanda

Prodiuseris
Viktorija Akavickaitė, Zbigniev Bartoševič
Scenarijaus autorius
Jorūnė Greičiūtė
Operatorius
Zbigniev Bartoševič
Montažo režisierius
Jorūnė Greičiūtė, Zbigniev Bartoševič
Garso režisierius
Rūta Girnytė
Pagrindiniai aktoriai
Viktorija Kuodytė, Rytis Saladžius, Alvydė Pikturnaitė
Prodiuserinė kompanija
Lietuvos muzikos ir teatro akademija

Kontaktai

Zbigniev Bartoševič

Režisieriaus biografija

Jorūnė Greičiūtė

Jorūnė Greičiūtė gimė 1991 m. Vilniuje. 2009–2013 m. studijavo filosofiją Vilniaus universitete, 2009–2014 m. savanoriavo nemokamą emocinę pagalbą telefonu ir internetu teikiančioje organizacijoje „Jaunimo linija“. Nuo 2014 m. Jorūnė dalyvauja tarptautiniuose ir lietuviškuose kino projektuose, nuo 2016 m. dirba režisieriaus asistente tęstinumo klausimais (angl. script supervisor). 2020 m. Jorūnė baigė magistro studijas Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje Audriaus Stonio vadovaujamame vaizdo režisierių kurse. Toliau kuria trumpametražius filmus, asistuoja kitiems kūrėjams kaip pirmoji režisieriaus asistentė, asistentė tęstinumo klausimais. 2020 m. Jorūnės baigiamasis magistro studijų filmas „Viskas gerai“ pripažintas geriausiu lietuvišku filmu Europos šalių kino forumo „Scanorama“ „Naujojo Baltijos kino“ programoje.

Filmografija

On the bench (2011, trumpametražis)

The Crash (2011, trumpametražis)

Prabudimai / Awakenings (2018, trumpametražis)

Mano gyvenimo koncertas / Concert of My Life (2018, trumpametražis)

How to deal with cynicism (2019, trumpametražis dokumentinis)

Žemė (2019, trumpametražis)

Puota / The Feast (2019, trumpametražis)

Užkalbėtojas / The Witcher (2019, trumpametražis dokumentinis)

Icarus Moderna (2019, trumpametražis)

Lives that belong to others (2019, trumpametražis eksperimentinis-dokumentinis)

Viskas gerai / It’s Alright (2020, trumpametražis vaidybinis)